icon
Søg

Søg efter produkter

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 10% rabat på din første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 10% rabat på din første ordre

Trådløs oplader

Vægoplader

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 10% rabat på din første ordre

Plant et træ

Jorden kalder: Plant et træ!

Jorden mister træer. Faktisk, hvad der svarer til hele 50 fodboldbaner - i minuttet! Så Jorden kalder - og vi hører den klart og tydeligt.

GreyLime er en ‘Proud Plant-A-Tree Partner’, og vi har allerede plantet næsten 30.000 træer i Afrika. Vi støtter nemlig den internationale non profit miljøorganisation Trees for the Future - og du kan være med til at give dem din støtte. For hvert produkt du køber hos os, planter vi endnu et træ, og du er således med til at sikre afrikanske småbønder et bedre liv, men også at skabe et bedre klima og beskytte jordens biodiversitet. Vi viser dig tilmed præcis, hvor dit træ bliver plantet!

 

GreyLime er ikke en grøn virksomhed

For nok tilbyder vi bionedbrydelige smartphone covers, men power banks er der desværre ikke så meget ’bio’ over. Så samarbejdet med Trees for the Future er vores måde at bringe ’balance i regnskabet’ på. Give tilbage til naturen - og give tusindvis af afrikanske småbønder muligheden for at få balance i deres liv. For vi planter ikke ’bare’ træer.

Trees for the Future uddanner småbønder verden over i at revitalisere deres jorde og langsigtede dyrkningsmetoder, som øger deres indtægt og muligheden for at kunne sætte mad på bordet. Men som også gør dem mindre sårbare over for klimaforandringer. 

Trees for the Future arbejder over alt i verden, for den uhensigtsmæssige træhugst er desværre et stort globalt problem. Værst ser det ud i Afrika, Latinamerika og Syd- og Sydøstasien. Derfor kan vi ikke vende ryggen til. Derfor handler vi - og derfor er vi en ‘Proud Plant-A-Tree Partner’.

Må vi ikke også derfor på forhånd sige tak for din støtte!

Skift sprog