icon
Søg

Søg efter produkter

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 10% rabat på din første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 10% rabat på din første ordre

Trådløs oplader

Vægoplader

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 10% rabat på din første ordre

Om GreyLime

Vi sparker døren ind med teknik og æstetik

Bag GreyLime står vi, en håndfuld entusiastiske tech-nørder, som lever og ånder for tech og innovative elektroniske gadgets. Vi lægger al vores glæde, viden og erfaring i at kunne tilbyde dig produkter, der ikke ligner alt det andet derude, og som lever op til vores høje krav og standarder.

GreyLime tilbyder powerbanks til alle behov og bionedbrydelige, fleksible smartphone covers - og vores ambitioner med brandet har været skyhøje fra start. Vi ville sparke døren ind med en række produkter, der stak af fra alt andet. Kapacitet og kvalitet var selvfølgelig ikke til diskussion, men vi ønskede at tilføre et lag mere. Design. Pakke al ’nørderiet’ pænt ind og nå et publikum for hvem æstetikken var lige så væsentlig som praktikken. Det blev til en række kraftfulde udtryk i farver og former inspireret af naturen omkring os, bl.a. himmel, hav og granit - og noget tyder på, at missionen er lykkedes. Mercedes Benz valgte f.eks. at customize GreyLime powerbanks med deres ikoniske logo ved lanceringen af EQ-modellen, og vi samarbejder med en række af de førende modehuse.

GreyLime er blevet taget overvældende godt imod og mødt med begejstring over alt, ikke mindst hjulpet på vej af tech-tillæg i Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Posten, som har kåret os som testvindere og fremhæver os for netop dét, der jo var meningen med det hele: Kapacitet, kvalitet og design.

Og så hedder vi naturligvis ikke GreyLime uden et forfriskende twist:

Når du køber et GreyLime produkt, støtter du vores samarbejde med den internationale non profit miljøorganisation Trees for the Future, som med genplantning er med til at skabe et bedre klima og beskytte jordens biodiversitet. Ét produkt = ét træ. Dermed får du et meget håndgribeligt bevis på, at også du er med til at gøre en forskel.

Skift sprog